Popis firmy:

Sawari Fresh je špecialista, celoročný dodávateľ zázvoru a cesnaku

 

Výrobný pracovník:

  • zber zázvoru a cesnaku
  • balenie, triedenie, segregácia, kontrola kvality
  • príprava objednávok v súlade s pokynmi
  • balenie a označovanie výrobku

Zázvorová línia:

Zázvor sa podáva z jednej strany stroja, odtiaľ prechádza cez umývací tunel odkiaľ prejde na

druhý koniec stroja a vyjde umytý zázvor. Potom tento zázvor ide do truhlíc  s hmotnosťou 20 kg. Krabice sú naskladané na palete.

Zázvorová vyhliadková línia:

Tu prebieha prebaľovanie z kufra do kufra (12,5 -13 kg).

Zázvor sa položí na dopravný pás, pri ktorom pracovníci skontrolujú kvalitu. Chyby zázvoru sa odstraňujú nožom alebo odlamujú. Dobrý zázvor sa dáva do škatúľ, tie sa odvážia a umiestnia na palete.

Tabuľka prebaľovania zázvoru:

Tu sa dobrý zázvor zvyčajne prebaľuje do škatúľ (2-5 kg). Zamestnanci kontrolujú kvalitu. Defekty zázvoru sa odstraňujú nožom resp. odlamujú.

 

Požadované zručnosti

  • dostupnosť pracovať
  • ochota vykonávať fyzickú prácu

 

Extra informácia

Pracujte pri teplote 5 stupňov Celzia.

Práca od pondelka do piatku.

Práca v 1 smene: 7 – 16

Odmeňovanie:

sadzba:

18 rokov -20 rokov – 12 eur/h brutto

21 rokov a viac – 13,27 eur /h brutto

+ dovolenka: vyplácajú sa raz ročne alebo pri skončení pracovného pomeru alikvotnou časťou

 

Extra príplatky:

Sobota: 100%

Práca od 23:00 do 6:00: 140 %

Práca od 19:00 do 23:00: 125 %

Nadčasy (viac ako 38 hodín týždenne) – 135 %

 

Bezpečnosť

Vyžaduje sa pracovná obuv.

Pracovnú obuv je možné zakúpiť v kancelárii, cena je 29 eur.

 

Ubytovanie:

Zabezpečuje zamestnávateľ v hoteloch, bytoch alebo domoch, ktoré sú zdieľané inými zamestnancami. Ubytovanie je možné len v 2 lôžkových izbách, preto odporúčame vycestovať v dvojiciach. Poplatok za ubytovanie je 127,50 na týždeň a táto suma bude odpočítaná z výplaty

 

Popis firmy: Sawari Fresh je špecialista, celoročný dodávateľ zázvoru a cesnaku   Výrobný pracovník: zber zázvoru a cesnaku balenie, triedenie, segregácia, kontrola kvality príprava objednávok v súlade s pokynmi balenie a označovanie výrobku Zázvorová línia: Zázvor sa podáva z jednej strany stroja, odtiaľ prechádza cez umývací tunel odkiaľ prejde na druhý koniec stroja a vyjde umytý […]